Erotica 4 ever

Το Bacaro φιλοξενεί στον χώρο του την Gallery «Spilioti Projects». H εικαστικός Τέση Σπηλιώτη έχει αναλάβει τη διοργάνωση και την επιμέλεια εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής, multimedia, εγκαταστάσεων, φωτογραφίας, χρηστικών αντικειμένων design, performance και special events, καθώς και διαδραστικών projects που θα μπορούσαν να περιλάβουν ακόμα και τους πελάτες του εστιατορίου ως κοινό.

Η έμφαση δίδεται στις συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, επιμελητές και θεωρητικούς τέχνης για την πραγματοποίηση διαφόρων events που θα αναδεικνύουν και θα συμπληρώνουν τις εκθέσεις. Η γκαλερί λειτουργεί ως εμπορικός χώρος, αυτόνομα αλλά και ως αναπόσπαστο τμήμα του Bacaro, καλύπτοντας ένα μέρος του αιθρίου και του bar-restaurant.

Με αυτό τον τρόπο, από τη μία πλευρά, το Bacaro κάνει την τέχνη πιο προσβάσιμη ενώ, από την άλλη, η τέχνη προσδίδει στο χώρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα είναι η εξοικείωση και η επαφή του κοινού με πολλές εκφάνσεις της σύγχρονης τέχνης ως μέρος της καθημερινότητάς του.

Εγκαίνια: Πέμ. 9/7, 8.30 μ.μ. Μέχρι 30/7
Δευτ.-Παρ. 12 μ.-7.30 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου