BMW M Supercar concept

Εδώ και χρόνια, οι φαν της BMW ζουν με το όνειρο να δουν από την βαυαρική φίρμα ένα super car ανάλογο των Mercedes SL και Audi R8. Οι Γερμανοί κρατούν τα στόματα ερμητικά κλειστά, και παραμένει άγνωστο αν η BMW δεν θα εξακολουθήσει να παραμένει μακριά από την γκλαμουράτη αυτή κατηγορία.

Πέρασαν τρεις 10ετίες από τότε πουη BMW παρήγαγε το πρώτο μοντέλο της στην κατηγορία των super car, που διέθετε κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο. Το Μ1. Και αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο της στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Από τότε μέχρι σήμερα, δημιουργήθηκε ένας μύθος γύρω από το επόμενο super car της βαυαρικής φίρμας. Μπορεί λοιπόν η φίρμα να διαμηνύει πως δεν έχει κανένα επίσημο σχέδιο για την ανάσταση της θρυλικής Μ1, είναι πολλοί όμως οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με το ζήτημα.

Ένας από αυτούς και ο Νοτιοαφρικανός Idres Noah, ο οποίος με σεβασμό στο παλιό μοντέλο αλλά και την σύγχρονη ιστορία της BMW, δημιούργησε την δική του εκδοχή για το μελλοντικό super car της BMW. Και του έδωσε την ονομασία BMW M Supercar concept. Ένα μοντέλο, που όπως λέει ο σχεδιαστής του, μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για το Audi R8 με το οποίο έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις.

Το δημιούργημα του Idres Noah είναι εντυπωσιακό. Μυώδες, με έντονες καμπύλες επιφάνειες, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών σχετικά με την ταυτότητά του. Και, όταν το κοιτάς στο πίσω μέρος, δείχνει πιο καυτό και από την Eva Mendez με βραζιλιάνικο μπικίνι, φωτογραφημένη να κρατά τα πόδια της ανάμεσα στα χέρια της.

Το σχέδιο του Idres Noah είναι σίγουρα από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για τη νέα Μ1 της BMW. Και όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου ελπίζουν να βλέπουν τακτικότερα δουλειές του Νοτιοαφρικάνου σχεδιαστή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Και, όταν το κοιτάς στο πίσω μέρος, δείχνει πιο καυτό και από την Eva Mendez με βραζιλιάνικο μπικίνι, φωτογραφημένη να κρατά τα πόδια της ανάμεσα στα χέρια της." εφανταστο!!

Ανώνυμος είπε...

nai, nai!! efantasto! XA!

Ανώνυμος είπε...

dev tha elega eva mendez tha elega kati se poio germaniko opws h heidi klum

Δημοσίευση σχολίου